It’s a nice day for a geek wedding!

Var i bryllup i Trondheim i helgen, hos et vennepar som giftet seg i vinter, men holdt festen nå. Var en av to forlovere av bruden, og en mer hjelpeløs forlover skal man lete lenge etter! Ikke bare bor jeg på andre siden av landet så jeg ikke fikk hjulpet til med forberedelser etc, men i tillegg var jeg utslitt upon arrival etter noen dager med kjæresten i England. Fløy inn til Trondheim torsdag kveld og ble hentet av brudgommen på værnes, hvilket var en enorm lettelse etter å ha blitt plukket ut til random dop-søk både på Gatwick og i tollen på Værnes. Man skulle tro jeg hadde vært på tur med et rockeband eller no!

Tilbragte torsdag kveld face down i senga, og klarte å stable meg på bena fredag for å bli med bruden på shopping. Masse smykker, kaffe og poser med klær senere parkerte brud og brudgom meg i sofaen med fjernkontroll og bledd mens de reiste til barnevakt med podene, og senere på kvelden dro vi ut for å pynte lokalet. Jeg hjalp til med flotte pekefingre for hvor ting burde være! Litt skal man da bidra!

Lørdag morgen, the day of the wedding, startet jeg dagen med frokost i senga (burn og sjokolade), før jeg ble hentet av brud og forlover nr. 1 for hårpynting og kjolepåkledning. Godt med god tid, men var utslitt allerede et par timer før festen i det hele tatt startet! Man vet man er i trøbbel når folk forer deg sukker og støtter deg på stolen før forretten er ferdig lissom.

Men holdt ut til etter brudevalsen, og fikk med meg et geek-bryllup av en annen verden. Dalek’er som kakepynt, taler som ble avsluttet med «live long and prosper», telegram fra Darth Vader og en fotokrok med lightsabers! AWESOME!!!

 

IMG_9768

 

Dagen etter sov jeg til jeg skulle ta flyet hjem på kvelden og husker ikke helt hvordan jeg kom meg fra flybussen og inn på flyet og deretter fra flyet og hjem til leiligheten.

Nå skal jeg streike i en uke! Minst!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s