Wakey wakey!

Har fått endel spørsmål om jeg ikke kunne vekke denne bloggen til liv igjen, og det kan jeg jo! Muligens ikke poste like ofte som jeg gjorde før, men noe kan jeg da få til! Har savnet det litt faktisk!

En av grunnene til at jeg ikke har blogget var at jeg følte jeg trengte litt distanse fra sykdomsprat og å leve på siden av diagnosen (altså å anerkjenne at den er der, og alltid ta hensyn til den), men ikke hele tiden ha den fremme i pannelappen og bevisstheten. Men det kan jeg jo om jeg blogger også.

Så hva har skjedd siden sist? Ganske mye og ingenting. Jeg fotograferer fortsatt, går fortsatt på konserter, har fått meg kjæreste i samme bransje, og prøver å reise litt når helsa tilsier det. Og når den ikke gjør det. Som regel er det verdt det, ha!

Av more recent events var jeg på Tusenfryd på søndag! Første gang på 7 år, minst, og jeg har blitt modig i mellomtiden! Sist gang tok jeg knapt lupen, nå tok jeg alt som ikke går rundt og rundt! Til og med speedmonster. Har muligens noe å gjøre med en kjæreste som sto ved siden av og smilte lurt at «Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal gjøre. Men hvis du ikke tør dette er du skikkelig pingle!»

 

IMG_9481

 

IMG_9489

Jeg dater Peter Pan. Han blir aldri voksen!

IMG_9503

 Supersplash, here we come! Again!

Nå er jeg vrak på fjerde dagen etterpå, lite skjeer i bestikkskuffen, men åh så verdt det! GØY!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s